пʼятницю, 11 квітня 2014 р.

Обласний конкурс «Найкращий читач України – 2014»

"Читайте! Нехай у вашому житті не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоча б сторінки з нової книги"
К. Паустовський

     10 квітня 2014 року в Івано-Франківській обласній бібліотеці для дітей відбувся ІІІ регіональний тур Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2014». Привітала всіх присутніх з святом читання директор бібліотеки Тацакович І.Я. В конкурсі прийняли участь учні 6-х, 7-х, 8-х класів – переможці ІІ турів районних конкурсів Івано-Франківської області. Рожнятівський район в області представляли: Портей Лілія (Сливки), Теркун Поліна (Брошнів-Осада), Кравців Роман (Нижній Струтин). Їхнім завдання було написання тестів, що містили 60 запитань з української та світової літератури.

     За участь у обласному конкурсі «Найкращий читач України – 2014» всі учасники отримали дипломи, цінні книги та солодкі подарунки.
  
     Для учасників конкурсу та гостей бібліотеки була представлена музична композиція «Ми пам’ятаємо тебе, Тарасе», яку підготували члени літературного гуртка «Натхнення». 
     14 квітня за результатами оцінювання Журі визначить трьох переможців (по одному з 6, 7 і 8 класів), які отримують звання «Найкращий читач України – 2014» і головний приз – поїздку на заключний етап Конкурсу – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія», який проводиться 15-18 травня 2014 року у Львові. 
     Після конкурсу діти ознайомились з обласним центром та з цікавістю переглянули книжкові вітрини.
 


    З нетерпінням очікуємо результатів.