пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

«В гостях у дитячої бібліотеки»

      6 жовтня 2016 року у гості до Рожнятівської бібліотеки для дітей завітали учні 4-ого класу Рожнятівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів разом зі класним керівником Надією Василівною Туз. 
     Дитяча бібліотека з великою любов’ю та усмішкою зустрічає своїх маленьких користувачів. Для них відкривається світ книги, світ дитячих розваг та інтелектуального дозвілля. 
    Працівники бібліотеки Наталія Ігорівна Сеничак та Соломія Степанівна Смикуліс провели для дітей екскурсію по бібліотеці. Зокрема, розповіли про історію створення бібліотеки, познайомили їх із структурою дитячої бібліотеки, зупинились детальніше на зонуванні в бібліотеці. До послуг дітей – «інформаційна панорама», «зроби уроки в бібліотеці», «зона інтелектуального дозвілля», «бібліобар» та «коли зроблено уроки».

      Зацікавила юних користувачів велика настінна карта України. Разом із класним керівником та бібліотекарями діти показували на карті області України, розповідали які звірі та рослини найбільш популярні в різних регіонах та кліматичних зонах нашої держави.
      Діти переглянули виставку-рейтинг «Гаряча десятка» та ознайомилися з новинками дитячої літератури.
     Вразило дітей оформлення інтер'єру дитячої бібліотеки, де ніби зі сторінок казок до них сходять казкові герої. 
      На завершення зустрічі, бібліотекарі провели вікторину «Цікаві запитання та цитати про улюблені казки». Діти з великим натхненням відповідали на поставлені запитання.
     Класний керівник Надія Василівна подякувала бібліотекарям за цікаву екскурсію, а школярі подарували працівникам бібліотеки чудові вітання та пісні.