вівторок, 28 листопада 2017 р.

Година спілкування з дітьми «Давай поговоримо про казку»

     27 листопада 2017 року в рамках тижня початкових класів у Рожнятівській бібліотеці для дітей спільно з Рожнятівською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів, а саме 2-Б клас, класний керівник Павліна Федорівна Олексин пройшла година спілкування з дітьми «Казка в гості завітала».
      Метою проведення такого заходу є бажання донести до дітей чому важливо приходити у бібліотеку, читати книги, спілкуватися та розвиватися у ногу з часом.  Адже на сьогоднішній день важливе місце у житті дітей зайняв комп’ютер та Інтернет. Але все ж таки, хочеться доказати дітям, що книга у їхньому житті, також має важливе значення. Народна приказка говорить: «Той хто багато читає, той все на світі знає».
      Діти розповідали чи люблять вони читати, чи люблять вони відвідувати бібліотеку, які книги для них найцікавіші на сьогоднішній день. Разом із ведучими з’ясували, що таке КАЗКА. Розповіли, та записали на інтерактивній дошці, які казки вони знають. Активно брали участь у казковій вікторині. З великою зацікавленістю розгадували загадки та чіпляли правильну відповідь на допоміжну дошку.
      А щоб доказати, що в житті важливі і комп’ютер і книга, подивилися цікаву історію про суперечку казок на мультимедійному екрані. А на завершення свята переглянули чудовий український мультфільм «Котигорошко».
      І діти і бібліотекарі залишилися під казковим враженням від проведеного свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар