суботу, 23 грудня 2017 р.

Фінальні змагання брейн-рингу «Не заблукати на стежках закону» для учнів старших класів

     22 грудня 2017 року у світлиці Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбулися фінальні змагання брейн-рингу «Не заблукати на стежках закону» для учнів старших класів. Організатори правової гри – служба у справах дітей; управління освіти, молоді та спорту Рожнятівської РДА; ювенальна превенція відділення поліції; районна бібліотека для дітей; РЦСССДМ і Рожнятівський будинок дитячої та юнацької творчості. Взяли участь команди «Юні прокурори» Перегінської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, «Де-юре» Спаської ЗОШ І-ІІІ ст., «Юні правознавці» Цінівської ЗОШ І-ІІІ ст. та «Феміда» Нижньострутинської ЗОШ І-ІІІ ст.
     Дуже цікавими були представлення команд та інсценізації казок. Діти показали великі знання по правознавству, розв’язуючи кросворд на конкурсі «Хвилинка права».

     Музичні вітання учасникам правової гри подарували вихованці Рожнятівського будинку дитячої та юнацької творчості.
     Перше місце здобула команда «Феміда» Нижньострутинської ЗОШ І-ІІІ ст., друге місце –  команда «Де-юре» Спаської ЗОШ І-ІІІ ст., третє місце розділили команди «Юні прокурори» Перегінської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та «Юні правознавці» Цінівської ЗОШ І-ІІІ ст. Всі команди отримали сувеніри і солодкі подарунки на згадку про правові змагання.
      Члени журі привітали переможців фінальних змагань брейн-рингу «Не заблукати на стежках закону» для учнів старших класів та побажали юним правознавцям в майбутньому добре застосувати свої знання та ніколи не порушувати закон і тоді Україна буде сильною правовою державою.

Немає коментарів:

Дописати коментар