четвер, 22 лютого 2018 р.

«Висока ціна Революції Гідності»

     Не проходить і дня із 18 лютого 2014 року щоб кожен із нас не задумувався про ціну, яку заплатив український народ за свободу та своє волевиявлення. Мирна акція, яка переросла у криваву бійню не залишила байдужим жодного українця. Герої, що віддали своє життя на «Майдані» своїм героїзмом та силою волі і духу поклали початок новій сторінці в історії нашої України. 
     В зв’язку з цим, ми всі повинні пам’ятати про цих людей, про їхню мужність та відвагу, про їхню роль у шляху до справедливого та вільного волевиявлення, демократії та пробудженні національної свідомості, ми повинні знати та розуміти, що народ – то велика сила, а коли його об’єднує одна мета, тоді це ще й надзвичайно великий впливовий механізм у своїй державі. 
      Саме з такою метою в Рожнятівській бібліотеці для дітей з 18 по 25 лютого 2018 року діє книжкова виставка ««Висока ціна Революції Гідності». На ній відвідувачі бібліотеки мають можливість самостійно ознайомитися з подробицями, переглянути задокументовані фото світлини, та відчути усю біль та жах кривавої розправи над мирним українським народом.

Немає коментарів:

Дописати коментар