четвер, 16 серпня 2018 р.

ІІ етап конкурсу "Лідер читання"

    14 серпня 2018 року у Івано-Франківській обласній бібліотеці для дітей пройшов IІ тур Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання" для дітей 7-9 класів - користувачів бібліотек області.
     Рожнятівську централізвовану бібліотечну систему представляла користувачка бібліотеки с. Нижній Струтин -  Кравців Тетяна.
     Це дійство зібрало в стінах дитячої книгозбірні тих дітей, для яких книга є не тільки джерелом знань, а й другом і помічником, який порадить, збадьорить, навчить.
     Головна мета Конкурсу полягає у стимулюванні до розробки та впровадження у бібліотеках для дітей власних програм популяризації дитячого читання та залученні до участі в них читачів, а також у розвитку зацікавленості дітей до книги.
    І хоч будь-який конкурс завжди передбачає елемент змагання і визначення переможця, проте задоволення отримали всі учасники, бо це нові враження, цікаві знайомства і, звичайно ж, набуття цікавого досвіду. Не залишились без нагород всі конкурсанти, вони отримали грамоти за участь у конкурсі, книги і цікаві призи.

Немає коментарів:

Дописати коментар