понеділок, 25 лютого 2019 р.

Пізнавально-оглядова екскурсія для учнів 5-А класу

     25 лютого 2019 року до Рожнятівської бібліотеки для дітей на пізнавально-оглядову екскурсію завітали учні 5-А класу Рожнятівської ЗОШ І-ІІІ ст. (класовод Сегедій Діана Василівна).
      Працівники бібліотеки ознайомили присутніх з храмом книги, який зберігає всі найвидатніші відкриття тисячоліть. Діти із захопленням розглядали оригінальне оформлення бібліотеки, цікаві книжкові виставки, новинки періодики і літератури.
 
 
 
 
 
     Діти ознайомилися з куточком користувача «Бібліоінтернет», правилами безпечної роботи з комп’ютером, пізнавали віртуальний світ і нові книжкові обрії, мандрували мальовничими куточками нашого краю та спілкувалися між собою у зоні комфортного відпочинку на великих м’яких подушках.
 
 
      На завершення екскурсії заступник директора по роботі з дітьми Галина Михайлівна Курташ зазначила, що бібліотекарі роблять все для того, щоби у цій світлиці Вам було завжди цікаво, затишно і комфортно, щоб Ви могли з насолодою читати й перечитувати улюблені книги, знайомитися з новинками, розширювати свій кругозір.
      Приходьте – почитаємо і пограємо разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар