четвер, 18 квітня 2019 р.

Біблійні читання: вчимося довіряти Богові

     18 квітня 2019 року у дитячій бібліотеці знову лунало Боже слово. Маленькі любителі голосних біблійних читань вчергове зібралися у бібліотечній світлиці. Цього разу рядок за рядком, поволі діти читали розділ «Покликання Авраама».
   З прочитаного діти зрозуміли, що з покликанням Авраама розпочинається історія Відкуплення, бо Авраам – людина, яка на перший поклик Бога іде у невідомий йому світ. Та у маленьких дослідників Біблії виникло ще багато питань, є місця, в яких важко розібратися третьокласникам. Їм на допомогу, як і завжди, прийшов священик о. Василь Пастух. З любов’ю, неквапом він розтлумачив дітям прочитане. Священик пояснив , що цей розділ вчить нас вміти довіряти. 
      Під час роз'яснень отцем було наведено цікаві притчі, приклади з життя, які допомогли глибше зрозуміти слово «Довіра». «Якщо ми хочемо бути впевненими у житті, то ми повинні навчитися розрізняти – кому і на скільки ми можемо цілком довіряти. Маємо завжди пам’ятати, що це насамперед наш Бог, – наголосив маленьким слухачам священнослужитель. 
Підкріпити почуте допоміг дітям перегляд мультфільму «Покликання Авраама».
     Після цікавого заняття діти взяли участь у передвеликодньому майстер-класі: вони з радістю виготовляли подарункові кошички для пасхальних писанок.
 
       Швидко пробіжить тиждень і дітей знову з нетерпінням чекатимуть відкриті  Біблії в дитячій бібліотеці.
      ПРИХОДЬТЕ!

Немає коментарів:

Дописати коментар