пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

Діти – майбутнє України

    Хочеться, щоб у дітей було гарне дитинство, щоб у ньому було більше радості, теплоти і доброти, тому 4 вересня 2014 року у Рожнятові на відпочинковому майданчику на Площі Єдності працівники районної дитячої бібліотеки та центральної районної бібліотеки провели патріотичне пізнавально-розважальне свято «Діти – майбутнє України».
     Начальник відділу у справах дітей Віталія Ярославівна Попович зазначила, що дитинство – це неповторна пора і побажала юним патріотам вирости гідними продовжувачами українського роду.
     Бібліотекарі провели акцію «Діти – це квіти землі, це майбутнє нашої незалежної України» і намалювали  на радісних дитячих обличчях жовто-синій стяг. Ігри «Незакінчене речення» та «Бібліотечне лото» спонукали до роздумів та швидкої реакції. Діти розв’язували кросворд і у виділених клітинках прочитали назву нашої держави.
      Дуже цікавою була експрес-ситуація в режимі «вільного мікрофону» суть якої полягала у тому, щоб дитина за одну хвилину розповіла про Україну. Щирі дитячі слова, сповнені любов’ю до отчої землі, торкали аж до самого серця.
      Щоб захистити нашу Батьківщину любов’ю, теплом дитячих сердець і долонь, всі учасники свята малювали на бруківці серця, у середині сердець відбивали свої долоні і писати побажання для рідної України. Діти переконані, що коли дуже сильно захотіти, всі мрії здійсняться і такий бажаний МИР запанує на українській землі.
      На протязі усього свята притягував погляди дітей великий казковий жираф. Тому флешмоб «Спитаємо жирафа якого ми росту» викликав у дітей особливе захоплення. Бібліотекарі виготовили флаєри, де записували ріст, прізвище та ім’я кожної дитини, щоб вони мали пам’ятку про свято і згадку про те, який у них був ріст у вересні 2014 року. 
      Спонсором свята виступив депутат районної ради, підприємець Віталій Богданович Абрам, який побажав підростаючому поколінню міцного здоров’я, море радості і вирости справжніми патріотами рідної землі та вручив дітям у подарунок книги про Україну.
     Бібліотекарі подякували всім за участь у святі, за дитячий запал і активність, за любов до України та пригостили дітей солодкими смаколиками.
       На завершення діти і дорослі, взявшись за руки, виконали танець дружби і єдності.

Немає коментарів:

Дописати коментар