четвер, 27 листопада 2014 р.

Екскурсія до бібліотеки

     26 листопада 2014 року на екскурсію до центральної районної бібліотеки для дітей завітали вихованці дошкільного навчального закладу Рожнятівського ясла-садку «Золота рибка».


      Жваво роздивлялися маленькі екскурсанти чудовий і новий для них світ дитячої книжки. Вони з захопленням переглядали книжкові виставки та ілюстровані книги Братів Грімм, Ганса Крістіана Андерсена, Миколи Носова, Джанні Родарі. Працівники дитячої бібліотеки провели цікаву екскурсію «Стежками Книжкового міста», познайомили з бібліотечним Інтернет-центром. Діти із задоволенням прочитали свої улюблені вірші, заспівали дитячі пісні, «подружилися» із журналами «Пізнайко», «Малятко», «Барвінок», «Зернятко», «Ангелятко».



     Оскільки для дітей важлива наочність і можливість до всього торкатись, бібліотекарі у дитячій бібліотеці постаралися на славу. Окрім стелажів з книгами, тут є веселі книжки-іграшки, м'які звірятка, настільні ігри та макети різних предметів з відомих казок, а ще чудові картини-ілюстрації до відомих дитячих казок, які намалював молодий художник Владислав Михайлів.


Немає коментарів:

Дописати коментар