пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Добрі справи продовжують своє життя

  Акція «Книжкові мости єднають серця» матиме продовження. Щоправда благодійно-просвітницький проект буде дещо видозмінено. Започаткований обласною державною адміністрацією торік проект «Книжкові мости єднають серця» знайшов позитивний відгук серед громадськості Прикарпаття. Свідчення цього – близько 9 тисяч книг, які були передані у бібліотеки Донецької та Луганської областей. Цього разу акція матиме назву «Великдень української книги». Мета проведення благодійно-просвітницької акції «Великдень української книги» полягає в приверненні уваги громадськості до ідеї національної єдності України, об’єднання громадян нашої держави та популяризації української книги. Особлива увага, акцентується на художній, пізнавальній та довідковій літературі для дітей, української аудіо, відеопродукції, яку планують з Прикарпаття передати в дитячі заклади на сході України. 
     Долучитись до акції запрошуємо представників громадських та волонтерських організацій, шкіл району, бібліотечних установ, видавництв, органів влади, місцевого самоврядування, засобів масової інформації, місцевих письменників, краєзнавців та громадськість району.
     Благодійний збір у рамках акції триватиме з 1 березня по 20 квітня 2015 року в приміщенні Рожнятівської районної бібліотеки. 
     Шановні жителі Рожнятівщини! Розуміючи всю серйозність ситуації в нашій державі, ми повинні бути єдині як ніколи і з великим відкритим щирим серцем підтримати цю добру справу.  
     Ми віримо, важкі часи скоро минуться. Надіємося, що наш подарунок рідного українського слова допоможе вистояти українцям сходу! Разом ми залишаємось сильними!

Немає коментарів:

Дописати коментар