неділю, 26 квітня 2015 р.

ІІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2015»

Ті цінності, що ви знайдете в книгах, ніколи не зрівняються навіть з усією здобиччю піратів з острова скарбів.
Уолт Дісней.

     24 квітня 2015 року в Івано-Франківській обласній бібліотеці для дітей відбувся ІІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2015». В конкурсі прийняли участь учні 6-х, 7-х, 8-х класів – переможці ІІ турів районних конкурсів Івано-Франківської області. Рожнятівський район представляли: Данилюк Діана та Мелевич Святослав(Рожнятів), Стефінів Софія (Брошнів-Осада).


     Привітала всіх присутніх з святом читання директор обласної  бібліотеки Тацакович І. Я. На свято читання завітав головний спеціаліст Івано-Франківського управління культури, національностей та релігій ОДА  М. Ю. Кобрин, який привітав любителів книги і вручив почесні дипломи та цінні подарунки всім учасникам конкурсу.


     У ІІІ обласному етапі діти виконали тестові завдання з української та зарубіжної літератури, за результатами яких було проведено підсумки і визначено переможців.


     Цікавою і змістовною була концертна програма за участю гуртка художнього слова «Істина» (керівник Л. М. Батюженко), вокального ансамблю «Мрійники» (керівник М. Є. Козлова), гуртка гітаристів (кер. О. В. Коротков) та вокальної студії «Сопілочка» (кер. Т. О. Шевцова).
     Пізнавальною була екскурсія в Івано-Франківський краєзнавчий музей, де всі учасники зустрічі із захопленням споглядали на історичні експонати нашої минувшини.



Немає коментарів:

Дописати коментар