середу, 27 грудня 2017 р.

«Горгани завершують рік»

Погожого зимового ранку 26 грудня 2017 року у світлиці Рожнятівської бібліотеки для дітей відбулося святкове, підсумовуюче засідання літературної студії «Горгани».
   Традиційно зустріч розпочав очільник літстудії Любомир Львович Михайлів. Він підсумував події за рік, що минає, і наголосив на тому, що це був плідний на творчі події, зустрічі, презентації та мандрівки час. 
      Також Любомир Львович ознайомив присутніх на зустрічі з чорновою версткою другого видання колективної збірки «Карпатська симфонія», яка повинна побачити світ на початку 2018 року. Тим самим доказавши, що студія працює на великих обертах і з максимальною швидкістю.
      Спільно, присутні обговорили творчі плани на 2018 рік. Користуючись нагодою, Любомир Львович привітав Любомиру Василечко з проминулим Днем народження.
      Теплі слова привітання виголосила заступник директора Рожнятівської ЦБС по роботі з дітьми Галина Михайлівна Курташ, подякувавши літоб’єднанцям за активну творчу діяльність і за вагомий внесок у літературне життя району.
      Зі словами передсвяткових привітань долучився до зустрічі начальник Відділу культури Рожнятівської РДА Володимир Феліксовмч Борович, поетична добірка якого теж представлена у другому випуску «Карпатської симфонії».
       Загалом, новорічна зустріч пройшла на чудових нотах, в передчутті незабутніх та теплих новорічних та Різдвяних свят.

Немає коментарів:

Дописати коментар