понеділок, 30 серпня 2021 р.

Підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина — моя Україна!»

    Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості 

"Незалежна і єдина — моя Україна!" 

Номінація "Малюнок"


(Робота Анастасії Ясінець с.Сваричів)

https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=9842

    Щиро вітаємо одну із переможниць Всеукраїнського конкурсу, жительку с.Сваричів, ученицю  Рожнятівської дитячої школи мистецтв, а саме відділу образотворчого мистецтва (викладач Тетяна Гулянич) та користуачку дитячої бібліотеки - Ясінець Анастасію Миколаївну.

  Даний конкурс проводився з нагоди відзначення 30-річчя Незалежності України для формування високої громадянської свідомості у дітей; сприяння національно-патріотичному вихованню особистості; ідентифікації з державою, її історією, культурою; сприяння збереженню народних та родинних традицій, єдності і культурного розвитку нації та відповідно до Указу Президента України №459/2020 від 21 жовтня 2020 року «Про відзначення 30-ї річниці незалежності України» з 01 березня по 24 серпня 2021 року у спеціалізованих бібліотеках для дітей України відбувся Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Незалежна і єдина — моя Україна!».

    До участі у Конкурсі долучилося понад 3000 учасників. На розгляд Головного журі надійшло 227 робіт з регіонів, з них 190 — індивідуальних та 37 — колективних.

    

Немає коментарів:

Дописати коментар