пʼятницю, 31 березня 2017 р.

«Літературний подіум «Модна книга»»

     В рамках Тижня дитячої книги у Рожнятівській районній бібліотеці для дітей організовано книжкову виставку «Літературний подіум «Модна книга»». Основною метою виставки є ознайомлення різних категорій читачів з новинками сучасної літератури. 
     Так на виставці представлено три блоки:
     1. Дня наймолодших
     2. Для дітей середнього шкільного віку
     3. Для дітей старшого шкільного віку та для дорослих.
      Для наймолодших читачів бібліотекарі підібрали чудові книги, як українських так і зарубіжних авторів. Серед них: Сергій Ухачевський «Казка старого мельника», Галини Кирпа «Мій тато став зіркою», Юрій Винничук та Юлія Пилипчатіна «Чеберяйчики Гопля і Піпля», Любов Яковенко «Небезпечні пригоди», Марджері Вільямс «Вельветовий кролик» та ін.
     Для дітей середнього шкільного віку представлено книги із серії «Філіпек» Малгожата Стрековська-Заремба, «Пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька» Ено Раунд, серія-бестселер від «New York Times» «39 ключів», та ін.
     Для дітей старшого шкільного віку та для старшої аудиторії читачів підібрано варті уваги книги, серед них Богдан Томенчук «Місто героїв і понятих», Сергій Жадан «Життя Марії», Маркус Зузак «Крадійка книжок», Кузьма Скрябін «Проза», Олександр Вільчинський «Дерева на дахах»,  Богдан Коломійчук «Ігри Вельмож» та ін.
     Яскравий дизайн та сучасний зміст книг захоплює користувачів. Вони з великим задоволенням обирають для себе щось особливе та цікаве.
     Літературний подіум «Модна книга» чекає на кожного, хто любить читати, завітайте, ми обов’язково підберемо щось саме для вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар