четвер, 13 квітня 2017 р.

«Весела писанка»

     Чудове та світле свято Великдень. Воно несе в душу кожного із нас світле та чисте почуття відкритості, добра, ласки, та щастя. Яскравим символом цього свята є усім відома – ПИСАНКА. А якщо ще і зроблена своїми руками, то її значення набуває ще і сили оберегу.
     На передодні великого християнського свята Пасхи, чудовою традицією стало прикрашати свою оселю великодніми декораціями, серед яких і яскраві писанки з картону, тканини та ін.. 
      Саме з такою метою у Рожнятівській районній бібліотеці для дітей було організовано та проведено майстер-клас із виготовлення декоративних писанок «Весела писанка».
     Діти та бібліотекарі з великим задоволенням витинали та декорували свої писанки, спілкувалися, ділилися великодніми спогадами, хто і як розфарбовує писанки дома, пригадували, що саме потрібно вкласти до святкового кошика, та які особливі традиції у кожного дома.
    Тому, напередодні великого та світлого свята Пасхи, увесь колектив Рожнятівської бібліотеки для дітей, щиро вітає усіх із цим святом, нехай воно принесе у кожен дім весняний спокій, щастя, достаток та радість, а головне мир.
    З Великодніми святами всіх! 

Немає коментарів:

Дописати коментар