четвер, 5 грудня 2019 р.

Проєкт «Голосні читання Біблії»: знову до праці

     5 грудня 2019 року в світлиці Рожнятівської бібліотеки для дітей, після незначної перерви, знову лунало Боже слово. Це проєкт «Голосні читання Біблії» відновив свою роботу.
     Голосні біблійні читання започатковані ще в березні цього року із благословення протопресвітера Рожнятівського деканату отця Василя Пастуха. Проєкт стартував у рамках програми «Жива парафія – місце зустрічі з живим Богом». Метою такої духовної праці є об’єднання дітей для спільного читання та вивчення Біблії, тлумачення Святого Письма та вияву любові до Бога.
     Сьогоднішню зустріч молитвою та зверненням до дітей розпочав отець Микола Андибур, священник церкви Різдва Христового селища Рожнятів.
     На голосні читання до дитячої книгозбірні завітали учні 7-Б класу із вчителем християнської етики Стефою Богданівною Дуленчук. Цього разу діти вивчали біблійну історію «Зцілення паралізованого». 
     Отець Микола доступно пояснив дітям прочитане, допоміг їм зрозуміти складні місця, запросив їх до спільного обговорення почутого. Діти задавали питання священнику та уважно слухали тлумачення.
       Організатори проєкту щиро надіються, що такі біблійні науки стануть для дітей доброю школою життя, допоможуть їм зростати духовно і морально у цьому розбурханому світі.
      Працівники дитячої бібліотеки щиро вдячні директору Рожнятівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександрі Михайлівні Бурак, педагогам школи, отцю-декану Василю, отцю Миколі та дітям за активну участь у проєкті та підтримку в реалізації добрих починань.

Немає коментарів:

Дописати коментар