пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Знайомство із Святим Письмом

     13 грудня 2019 року до світлиці Рожнятівської бібліотеки для дітей на голосні читання Біблії вперше завітали учні 3-Б класу, класовод Туз Надія Василівна. 
      Традиційно зустріч розпочав отець Василь Пастух молитвою. Бібліотекар Смикуліс Соломія Степанівна ознайомила дітей із метою таких зустрічей, разом із дітками пригадали перші розділи із Святого Письма, про які вони вже знають. Так згадали присутні про «Створення світу, «Створення людини», «Вигнання з Раю», про історію першого братовбивчого гріха «Каїн та Авель», «Ноїв ковчег», «Вавилонська вежа».
     Оскільки дітки зараз проходять підготовку до «Першого причастя», їм цікаво було послухати біблійну розповідь «Покликання Авраама». Яку вони зачитували в голос по черзі.
     Діти уважно вслухалися у кожне прочитане слово, розмірковуючи та уявляючи все що відбувалося в цій історії. Розповідь дещо збентежила дітей, у них виникло багато запитань, на які отець Василь дав ґрунтовні та глибокі відповіді. 
    Важливо, що такі розмови із священником допомагають дітям зрозуміти Біблію та підготуватися до дорослого життя.
    Символічно, що напередодні Дня Святого Миколая працівники дитячої книгозбірні підготували для юних гостей мультиплікаційну історію «Святий Миколай», яку вони із задоволенням переглянули. 

Немає коментарів:

Дописати коментар