вівторок, 25 лютого 2020 р.

Завжди довіряти Богу...

     25 лютого 2020 року до світлиці Рожнятівської бібліотеки для дітей на зустріч із Книгою Буття – Біблією, завітали учні 5-Б класу Рожнятівської ЗОШ із класоводом Вірою Омелянівною Візнович.
      Зустрічатися за сторінками Біблії стало доброю традицією для Рожнятівської бібліотеки для дітей, адже дітки черпають із таких зустрічей для себе розуміння того, що Бог поруч, Він відкритий для нас, та допоможе у момент коли ти до Нього звертаєшся.
      Розпочав зустріч молитвою отець Микола Андибур. Священник з великою радістю щоразу приходить на зустріч з дітьми. Діти – це наше майбутнє. Із-за великого негативного впливу навколишнього світу ми можемо потрапити в обійми зла та гріха, тому усіма силами потрібно вкраплювати та прививати любов до Бога, особливо нашим діткам.
     Присутні пригадали перші розділи Старого Завіту та познайомилися з новими біблійними історіями, зокрема: «Покликання Аврама», «Народження Ізмаїла» та «Господь повторює Свою обіцянку».
      Після прочитаного, отець Микола перейшов до спілкування з дітьми. З любов’ю, неквапом він розтлумачив їм прочитане, навів цікаві притчі, приклади з життя, які допомогли глибше зрозуміти суть слова «Довіра».
      Підкріпити почуте допоміг дітям перегляд мультфільму «Покликання Авраама».
      Швидко пробіжить тиждень і на дітей знову з нетерпінням чекатимуть відкриті  дитячі Біблії в дитячій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар