середу, 3 червня 2015 р.

День захисту дітей: Свято радості і надії

     Щороку, в перший день, літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
      2 червня 2015 року в Рожнятові на Площі Єдності було людно та гамірно. Для дітей проведено свято «Ми – надія твоя Україно!». 


    Вихованці Рожнятівського будинку дитячої та юнацької творчості представили на виставках гуртків «Паперове технічне моделювання», «Вишивка народних ремесел», «Соломоплетіння», «Бісероплетіння», «Художня вишивка» свої творчі роботи.



     Під час свята проведено конкурс «Малюнок на асфальті» на тему  «Майбутнє нашої неньки України», до якого долучилися і користувачі Рожнятівської районної бібліотеки для дітей.      
     

     Працівники бібліотеки з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей також провели зі своїми користувачами вікторину «Україна – це ти».
     У малечі має бути щасливе дитинство, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
      Зігрівайте теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуйте зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми, стануть гордістю України.

Немає коментарів:

Дописати коментар