пʼятницю, 19 червня 2015 р.

На екскурсію до бібліотеки завітали гості з усього Прикарпаття

      17 червня 2015 року на базі Рожнятівської центральної районної бібліотеки відбувся обласний семінар для завідуючих відділів обслуговування центральних районних бібліотек на тему «Публічна бібліотека і користувач: формування якісного читання».
      В цей день бібліотекарі районної книгозбірні гостинно зустрічали фахівців обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка на чолі з директором Людмилою Василівною Бабій, а також колег з усієї Івано-Франківщини.


       Розпочався семінар дружніми привітаннями та екскурсією по районній книгозбірні. Рожнятівці показали колегам сучасну оновлену бібліотеку з усіма її структурними підрозділами, акцентувавши увагу на зонуванні у бібліотеці, тематично-жанровій розстановці книжкового фонду, рекламі сучасних бібліотечних послуг та співпраці з громадами Рожнятівщини. Особливою родзинкою екскурсії було знайомство гостей з недавно відкритою RETRO бібліотекою ЦРБ.
       Приємне враження справило на учасників семінару знайомство з нашою Рожнятівською центральною бібліотекою для дітей. Тут вони мали нагоду побачити креативні ідеї в оформленні книжкових виставок, зони відпочинку та релаксації для дітей та батьків, бібліотечного Інтернет-центру.


       На завершення фахової зустрічі, всі учасники семінару активно обговорювали почуте і побачене, ділились своїми враженнями, побажаннями та мріями на майбутнє. А щоб яскраві моменти фахової навчальної зустрічі ще довго нагадували про себе, бібліотекарі Рожнятова виготовили для всіх пам’ятні буклети з побажаннями та світлинами з семінару.

Немає коментарів:

Дописати коментар