середу, 10 червня 2015 р.

Бібліотека – дім, в якому живе книга…

      10 червня 2015 року до  Рожнятівської районної дитячої бібліотеки завітали учні 3-5 класів Рожнятівської загальноосвітньої школи на пізнавально-оглядову екскурсію «Чарівне царство книг». В світлому та затишному приміщенні на дітей чекали усміхнені та привітні бібліотекарі. Вони розповіли про царство книг, про сумні пригоди книжок, які деколи трапляються через неохайність юних користувачів, ознайомили з правилами користування у бібліотеці. Потім діти переглянули книжкові виставки, цікаву виставку робіт орігамі учнів Сваричівської ЗОШ І-ІІІ ст., яка зараз діє у районній бібліотеці для дітей.

 

     Всіх зацікав «Казковий жираф», за допомогою якого діти виміряли свій зріст. У читальному залі з дітьми проведено пізнавальну вікторину «В гостях у казки». Також користувачі відвідали  Інтернет-центр бібліотеки. Тут з дітьми бібліотекарі провели бесіду на тему «Що важливіше в теперішньому часі – Книга чи Інтернет?».



      Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати учнів школи до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг.
     Дітям дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія. Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких користувачів та їхніх  батьків до нашої бібліотеки, де ви весело та корисно проведете літні канікули.

Немає коментарів:

Дописати коментар