пʼятницю, 15 березня 2019 р.

«Голосні читання Біблії»: вигнання з раю

     14 березня 2019 року в Рожнятівській районній бібліотеці для дітей відбулась чергова зустріч духовно-просвітницького проекту «Голосні читання Біблії», який реалізується спільно з церквою Різдва Христового та Рожнятівською ЗОШ І-ІІІ ступенів.
     Минув тиждень, як відбулась перша організаційна зустріч, і до бібліотеки читати рядки з Біблії завітали учні 3-А класу (класовод Мирослава Євстахіївна Гумінська). Проект є відкритим, тому послухати біблійні навчання мають можливість усі бажаючі. Цього разу такою нагодою скористалися маленькі користувачі бібліотеки разом із своїми батьками.
     Друга зустріч була присвячена розділу «Вигнання з раю». Діти уважно, вдумливо читали дитячу Біблію, а отець-декан Василь Пастух в доступній формі доніс до дитячих сердець незбагненну глибину Божого Слова. Маленькі учасники зустрічі з захопленням вслухалися у роз’яснення подій, що описані в даному розділі. Безперечно, це надасть дітям велику допомогу у часі приготуваннях до Першої сповіді. Краще зрозуміти і запам’ятати прочитаний розділ з Біблії допоміг мультфільм про гріхопадіння Адама і Єви, який діти із задоволенням переглянули. На завершення зустрічі, діти смакували запропонованим чаєм та висловлювали свої думки, розмірковували про почуте і побачене.
 
 
 
 
     Організатори проекту щиро надіються, що такі біблійні науки стануть для дітей доброю школою життя, допоможуть їм зростати духовно і морально у цьому розбурханому світі.
    Працівники дитячої бібліотеки щиро вдячні педагогам школи, отцю-декану Василю за активну підтримку в реалізації добрих намірів для маленьких користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар