пʼятницю, 29 березня 2019 р.

Голосні читання Біблії: «Ной був чоловік праведний»

     28 березня 2019 року ми знову разом відкривали та читали Дитячу Біблію, розділ «Ноїв ковчег».
     Ной жив на початках людської історії. Він народився приблизно через тисячу років після створення першої людини. Багато хто вважає, що тоді жили первісні печерні люди — волохаті, розумово нерозвинуті, які ходили згорбившись та носили в руках палиці. Але насправді тогочасні люди вже вміли виковувати з заліза та міді різні знаряддя праці, і Ной, можливо, користувався ними під час будівництва ковчега. Про все це дізналися діти, читаючи цей розділ.
Старозавітня оповідь про Ноя збентежила дітвору і спонукала їх до дискусії. Вони малювали собі в уяві величезний ковчег, який вмістив незлічиму кількість звірів і птахів, сотворених Богом. Діти відчували страх, переглядаючи ілюстрації до розділу, де все заливається бурхливими водами Всесвітнього потопу. Внаслідок прочитаного і побаченого у дітей виникло багато запитань до священика.
 
 
      Як і на попередніх зустрічах голосних читань Біблії глибокі і зрозумілі для дітей відповіді дав отець Василь Пастух. Він пояснив дітям як Ной отримав завдання від Бога побудувати велетенський ковчег, в якому мали б урятуватися він з родиною та всякого роду тварини.
     Такі голосні читання Біблії сприяють зростанню інтелектуального та духовного рівня наших маленьких користувачів з раннього дитинства. Воно закладе в наших дітях міцний фундамент на все їхнє життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар