четвер, 28 березня 2019 р.

«Читати – це сучасно».

     Яскраво і цікаво в Рожнятівській бібліотеці для дітей пройшло урочисте відкриття Всеукраїнського Тижня дитячого читання! Це – книжкові іменини, свято письменників, читачів і бібліотек, яке допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою. Зустріч пройшла під гаслом «Читати – це сучасно». 
     Впродовж тижня діти читали та розважалися, переглядали нові книги, які надійшли до бібліотеки, розповідали про улюблених героїв, малювали плакати в дарунок для бібліотеки та розмальовували ілюстрації до казок.
 
  

     Родзинкою зустрічі був казковий жираф, завдяки якому дітки дізнавалися свій ріст. Бібліотекарі на згадку про чудово проведений у бібліотеці час роздавали листівки, де зафіксували ріст кожного читача.

 
 
     Не залишили байдужими жодного читача книжково-ілюстративні виставки: «Книжкові новини для кожної дитини», «У світі казки чарівної», «Мої улюблені книги», «Сучасні автори, сучасним дітям».
      Цей тиждень був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці – нових користувачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар